VOORSTELLING KYOSHI JOHNY VERHEYDEN

Kyoshi Johny Verheyden is  woonachtig in Meise. Hij beoefent nu al meer dan 36 jaar vechtsporten. Hij beoefende vele krijgskunsten en vechtsporten en is de houder van meerdere zwarte gordels en instructeursgraden.Zijn hoogste gradatie is die van 7de dan karate, met de titel van "kyoshi". Hij is een gecertifieerd lid van de Dai Nippon Butoku Kai en maakt deel uit van de 'Belgian Branch-Board of Directors'.Omwille van zijn professionele carrière reist Johny de wereld rond en krijgt zo de kans om overal ter wereld te trainen. Tot nu toe trainde hij in Japan, Thailand, Indonesië, Singapore, Brazilië, Amerika en overal in Europa.

Hij had ook het privilege om verschillende kampioenen, grootmeesters, meesters... in de vechtkunsten te ontmoeten en ermee te trainen. Voorbeelden zijn: Dan Inosanto, Bill Wallace, Beny Urquidez, Hee Il Cho, (the late) Bong Soo Han, (the late) Ed Parker, John Liu (filmster), Enzo Gracie, Gary Alexander, Jim Mc Cann, Hanshi Hamada, Tony Galindo, Vernon 'Tiger' White, Carl E. Long, Kurosaki Sensei, Ceasar Takeshi, Sifu Cliff Au Yeung, Henry Plée, Dominique Valéra, Lee Kwan Young, Somsong, Tom Harinck, Dieter Knüttel, Jeff Espinous, enz ...


Hij doet constant onderzoek naar krijgskunsten over de hele wereld en schrijft artikels voor websites en magazines. Zo heeft hij onlangs drie belangrijke boeken geschreven : Gids voor slimme kids , Pesten en Stop Zinloos geweld.